Saturday, April 11, 2015

Periyar University Invited for the Post of Research Assistant

Department of Mirobiology
Periyar University
Periyar Palkalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

Walk-in-Interview

Name of the Post: Research Assistant

No. of Post: 01

Educational Qualification: M.Sc. in Microbiology/ Biotechnology / Life Sciences with research experience in the relevant field and experience in the field of Actinobacteria will be given preference.

Date of Walk-in-Interview: 22.04.2015 (Time:2:00 p.m)

Place of Interview: 
Department of Mirobiology
Periyar University
Periyar Palkalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

Interested candidates may appear for Walk-in-Interview along with Curriculum Vitae and attested copy of all certificates.

For more details please see the following website link
1. University Website Link: http://www.periyaruniversity.ac.in/
2. Advertisement PDF Link: http://www.periyaruniversity.ac.in/pdf/upcoming/icmr%20interview.pdf

Periyar University Invited for the Post of Research Fellowship

Periyar University
Periyar Palakalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

Name of the Post: Research Fellowship 

Subject: Biotechnology

No. of Post: 02 (GT-1,SC-1)

Salary: Rs.5000/-

Educational Qualification:  Post Graduate degree of this University or of any other University in Tamil Nadu with a minimum of 55% of marks needed. However, the minimum marks for SC/ST Candidates is 50 percentage. 

Mode of Selection: Based on Written test, Interview (If necessary)

Application Fee: Rs.200/- (No fee for SC/ST) Demand Draft drawn in favour of The Registrar, Periyar University, Salem-11, payable at Salem

Last Date: 24.04.2015

How to Apply: Interested candidates should be downloaded the application form and may send their filled form to the following address.
The Registrar
Periyar University
Periyar Palkalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

For more details please see the following website link
1. University Website Link: http://www.periyaruniversity.ac.in/

Periyar University Invited for the Post of Project Fellow

Department of Mirobiology
Periyar University
Periyar Palkalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

Walk-in-Interview

Name of the Post: Project Fellow

No. of Post: 01

Salary: Rs.5000/-

Age Limit: 28 years

Educational Qualification: M.Sc in Microbiology or Biotechnology or Life Sciences with minimum 55 per centage of Marks.

Date of Walk-in-Interview: 27.04.2015

Place of Interview: 
Department of Mirobiology
Periyar University
Periyar Palkalai Nagar
Salem - 636 011
Tamil Nadu

Interested candidates may appear for Walk-in-Interview along with Curriculum Vitae and attested copy of all certificates.

For more details please see the following website link
1. University Website Link: http://www.periyaruniversity.ac.in/
2. Advertisement PDF Link: http://www.periyaruniversity.ac.in/pdf/upcoming/Walk-in-interview%20Project%20Fellow.pdf

Important Questions for Competitive Exams

1.Consider graphs of the two linear equations ax + by = c and bx - ay = c, where a, b and c are all not equal to zero, if both
  1. are parallel
  2. perpendicular
  3. intersect at one point
  4. none of the above
Answer(2)

2.Which of the following is the root mean square deviation of a set of values is the
  1. least about their mean
  2. maximum about their median
  3. minimum about their median
  4. minimum about their mode
Answer(1)

3.The probability that an electronic device produced by a company does not function properly is equal to 0.1. If 10 devices are bought, then the probability, to the nearest thousandth, that 7 devices function properly is
  1. 0.057
  2. 0.478
  3. 0.001
  4. 0.5
Answer(1)

4. Runge-kutta formula of second order is
  1. Taylor series formula
  2. Picard's formula
  3. Euler's modified formula
  4. None of the above
Answer(3)

5.If the ratio between the present ages of Pallavi and Surbhi is 6:7. If Surbhi is 4 years old than Pallavi, what will be the ratio of the ages of Pallavi and Surbhi after 4 years
  1. 7:9
  2. 3:5
  3. 5:8
  4. 7:8
Answer(4)

Important Questions for Competitive Exams

1.Consider graphs of the two linear equations ax + by = c and bx - ay = c, where a, b and c are all not equal to zero, if both

  1. are parallel
  2. perpendicular
  3. intersect at one point
  4. none of the above

Answer(2)

2.Which of the following is the root mean square deviation of a set of values is the

  1. least about their mean
  2. maximum about their median
  3. minimum about their median
  4. minimum about their mode

Answer(1)

3.The probability that an electronic device produced by a company does not function properly is equal to 0.1. If 10 devices are bought, then the probability, to the nearest thousandth, that 7 devices function properly is

  1. 0.057
  2. 0.478
  3. 0.001
  4. 0.5

Answer(1)

4. Runge-kutta formula of second order is

  1. Taylor series formula
  2. Picard's formula
  3. Euler's modified formula
  4. None of the above

Answer(3)

5.If the ratio between the present ages of Pallavi and Surbhi is 6:7. If Surbhi is 4 years old than Pallavi, what will be the ratio of the ages of Pallavi and Surbhi after 4 years

  1. 7:9
  2. 3:5
  3. 5:8
  4. 7:8

Answer(4)

Important Questions for Competitive Exams

1.Who among the following believed that the strict adherence to the norms of society itself produces a type of deviance?
  1. H D Kirk
  2. Parsons
  3. Linton
  4. Charles Michel
Answer(2)

2. Which one of the following is the name of the book where Merton has proposed his theory
  1. Theories on Social Trends
  2. Sociological Theories
  3. Challenges Before sociology
  4. Social Theory and Social Structure
Answer(4)

3.Under common parlance Arvind is said to be cultured if he
  1. polished in manners
  2. balanced body language
  3. polite speaker
  4. all of the above 
Answer(4)

4.Under which particular ground the cultural traits are formed
  1. regional needs
  2. needs of life
  3. political needs
  4. social needs
Answer(2)

5.During which of the following period Ibn-e-Khaldum belogs to
  1. 1338-1405 AD
  2. 1332-1422 AD
  3. 1332-1406 AD
  4. none of the above
Answer(3)

CURRENT AFFAIRS- 10.04.2015 & 11.01.2015

  1. India, France to intensify cooperation against the problem of terrorism which can be considered as a disturbing element in the peace of the Country.
  2. Defence Minister: Refale is to inducted in IAF within the period of two years.
  3. Apurvi Chandela qualifies finally for the Olympics.
  4. Prime Minister Showed his interest for the discussion on Economic issues with France on 10.04.2015.
  5. Madras HC: Preserve 06 bodies of alleged smugglers killed.

Important Question for Competitive Exams

1. When did the first edition of 'Encyclopedia Britannica' appeared
  1. 1967
  2. 1845
  3. 1752
  4. 1768
Answer:  (4)

2.Which of the following stands for METS 
  1. Machine Encoded for Textual Standards
  2. Metadata Encoded Transmission Standards
  3. Machine Encoded Transmission Standards
  4. Metadata Encoded for Textual Standards
Answer: (2)

3. Who among the following were involved in Public Library Movement in India
  1. S R Ranganathan
  2. Sayaji Rao Gaekwad
  3. Both (1) & (2)
  4. S Radhakrishnan
Answer: (3)

4.Raja Rammohan Roy Library Foundation is located at
  1. Delhi
  2. Lucknow
  3. Mumbai
  4. Bangalore
Answer: (3)

5.Which of the following is the ' Open Source Content Management Systems'
  1. Joomla
  2. Atex
  3. Orcas
  4. both (2) & (3)
Answer: (1)

6.Basically the term Lexicography is related to
  1. compilation of E-Journals
  2. compilation of Dictionaries
  3. compilation of Hand Books
  4. compilation of Encyclopedia
Answer: (2)

7.Who published the ' Current Biography'
  1. H W Wilson
  2. S P Sen
  3. M Dekker
  4. none of the above
Answer: (1)

8.BSO stands for
  1. Biographic Subject Organisation
  2. Board of Subject Ordering
  3. Broad Subject Ordering
  4. Bibliographic of Subject Organisation
Answer: (3)

9.Perpetual access is
  1. access to back volumes of e-journals
  2. process of uploading new e-journals
  3. both of the above
  4. none of the above
Answer: (1)

10. From which one of the following language the word 'Vocabulary' is derived
  1. Latin
  2. Greek
  3. French
  4. None of the above
Answer: (1)

Important Question for Competitive Exams

1. Which one of the following is an important aspect of coding
  1. reliability
  2. readability
  3. productivity
  4. Both (1) & (3)
Answer: (2)

2.The highest reliable topology is
  1. hybrid topology
  2. star topology
  3. bus topology
  4. mesh topology
Answer: (4)

3.Granularity deals with the
  1. size of database
  2. size of data item
  3. both of the above 
  4. none of the above
Answer: (2)

4. Upon which concept the third normal form is based
  1. procedural dependency
  2. functional dependency
  3. transitive dependency
  4. closure dependency
Answer: (3)

5.Cross-tab displays permit users to view a multidimensional data at a time in
  1. thee dimensions
  2. two dimensions
  3. both of the above 
  4. none of the above
Answer: (2)

6. one of the best example of the logic of Pumping lemma is
  1. the parrot - hole principle
  2. recursion
  3. deadlock
  4. the Pigeon- pole principle
Answer: (4)

7.What for stack is implemented
  1. radix sort
  2. deadlock prevention
  3. recursion
  4. none of the above
Answer: (3)

8.Storage class defines
  1.  datatype
  2. scope and  permanance
  3. scope 
  4. volume of data
Answer: (2)

9. Which one of the following is used to achieve error detection in the data link layer
  1. Cyclic Redundancy Codes
  2. packet switching
  3. equalization
  4. none of the above
Answer: (1)

10.Which one of the following makes palindrome to be un-recognized by FSM 
  1. because FSM cants fix mid point value
  2. because it handles only garbage collection
  3. as it works on divide and conquer technique
  4. as an FSM cant remember arbitrarily large amount of information
Answer: (4)

Important Questions for Competitive Exams

1. Which one of the following is related to Shahu's freedom from the Mughal captivity
  1. Prince Stallin
  2. Prince Azam
  3. Prince Kam Baksh
  4. Aurangzeb
Answer: (2)

2. Father of Humanism
  1. M K Gandhi
  2. G B Pant
  3. Petrarch
  4. Abrahem Lincon
Answer: (3)

3. The term 'untouchability' was firstly given by
  1. Alfred
  2. Machiavelli
  3. Charles
  4. H H Risley
Answer: (4)

4.Who among the following was the bearer of he honorific 'Vaikkom Veerer'
  1. K K Ramamurthy
  2. S P Ramaswamy
  3. E V Ramaswamy
  4. R Kuppuswamy
Answer: (3)

5.which one of the following nationalist is referred as 'Lokhitwadi'
  1. Gopal Hari Deshmukh
  2. Jawaher Lal Nehru
  3. M K Gandhi
  4. None of the above
Answer: (1)

6.The title of 'Sarder' was given to Vallabh Bhai Ptel by
  1. Sarojini Naidu
  2. Gopal Krishna Gokhale
  3. M K Gandhi 
  4. None of the above
Answer: (3)

7.Who got fatal injuries at the hands of the police during the Simon Boycott
  1. N M Joshi
  2. Lala Lajpat Rai
  3. Abdul Kalam Azad
  4. Vallabh Bhai Ptel
Answer: (2)

8.'The Punjab Riyasati Praja Mandal' was founded in
  1. June 1943
  2. March 1924
  3. July 1928
  4. April 1912
Answer: (3)

9.' The Panchatantra' belongs to
  1. Mughal period
  2. Gupta period
  3. British period
  4. None of the above
Answer: (2)

10.Interior headquarters and ports of Pandyas were in
  1. Madurai and Korkar
  2. Kanya kumari
  3. Sattur
  4. Coimbatore
Answer: (1)

Important Question for Competitive Exams

1. Who is the writer  of "The Discovery of India"
  1. Munshi Prem Chandra
  2. Pandit Jawaher Lal Nehru
  3. Rabindranath Tagore
  4. None of the above
Answer: (2)

2.What is the minimum time period required to have activation of temporary sign off when the system finds inactive user
  1. 5 minutes
  2. 10 minutes
  3. 15 minutes
  4. 20 minutes
Answer: (1)

3.Where did Mahatma Gandhi started his first Satyagraha in India
  1. Sabermati
  2. Ahmedabad
  3. Champaran
  4. Mathura
Answer: (3)

4.Shevaroy Hills located at
  1. Tamil Nadu
  2. Kerala
  3. Kolkata
  4. Assam
Answer: (1)

5.Which field gave popularity to Raghu Rai  
  1. Biotechnology
  2. Politics
  3. Agriculture
  4. Photography
Answer: (4)

6.VSAT stands for
  1. Very small Aperture terminal
  2. Very small Alternative terminal
  3. Very smallest Aperture trading
  4. None of the above
Answer: (1) 

7.Guru Shikhar Peak is located at
  1. Himachal Pradesh
  2. Rajasthan
  3. Bihar
  4. Maharashtra
Answer: (2)

8.Who receives all the branches reports of the Trading member finally at the end of the day ?
  1. Dealer
  2. Branch manager
  3. Corporate manager
  4. Chief Manager
Answer: (3)

9. The last traders to pre-independent India were
  1. Portuguse
  2. English
  3. French
  4. None of the above
Answer: (3)

10.How does the Representatives of the Union Territories are chosen in the Lok Sabha
  1. Direct election
  2. Nomination
  3. Indirect election
  4. Both (1) & (2)
Answer: (1)

Bureau of Pharma Public Sector Undertakings of India Invited for the Post of Chief Executive Officer

Bureau of Pharma Public Sector Undertakings of India (BPPI)
IDPL Corporate office, IDPL Complex,
Old Delhi Gurgaon Road, Dundahera,
Gurgaon-122016 (Haryana).

Name of the Post: Chief Executive Officer

Educational Qualification: Graduation in Science or Pharmacy with Post-Graduation in Management (MBA /PGDM ) from a recognized University or Institute

Age Limit: 55 years (as on 30.04.2015)

Last Date: 27.04.2015

How to Apply: Interested and Eligible Candidates should be downloded the application form through the website link and may send their filled application form to the respective address by registered or speed post only.

For More Detail
Website Link: http://janaushadhi.gov.in/
Advertisement and Application form PDF Link: http://janaushadhi.gov.in/data/CEOInterview.pdf

Technology Information, Forecasting and Assessment Council Invited for the Post of Registrar

Technology Information, Forecasting and Assessment Council (TIFAC)
Department of Science and Technology (DST)
'A' Wing, Vishwakarma Bhavan, Shaheed Jeet Singh Marg
New Delhi 110016, India.

Name of the Post: Registrar

No. of Post: 01 (UR)

Scale of Pay: Rs37400-67000+Grade Pay 8700

How to Apply: Interested and Eligible Candidates should be download the Application form through the council website link and filled application form should be reach to following address.

Manager (Estt),
Technology Information, Forecasting and Assessment Council (TIFAC),
A- Wing, Vishwakarma Bhavan, Shaheed Jeet Singh Marg
New Delhi 110016

For more details for Educational qualification, experience and age limit and other details please see through the Council website link: http://www.tifac.org.in/

Admission for PG and M.Phil Degree Courses : 2015 -2016

Thiruvalluvar University
Serkkadu, Vellore - 632 115,
Tamil Nadu,India.

Admission for PG and M.Phil Degree Courses : 2015 -2016

Name of the Courses: Post Graduate Degree
  • M.A Tamil  
  • M.A English
  • M.A Economics
  • M.A Zoology
  • M.A Chemistry
  • M.A Mathematics
  • M.A Biotechnology
Name of the Courses: M.Phil and Ph.D
  • Tamil  
  • English
  • Economics
  • Zoology
  • Chemistry
  • Mathematics
  • Biotechnology
Last Date for submission in PG Programmes: 25.06.2015

Last Date for submission in M.Phil and Ph.D Programmes: 31.07.2015

Cost of Application : 
  • PG and M.Phil Courses: Rs.200/- (For SC/ST Rs.100/-)
  • Ph.D Programmes: Rs.500/-
How to Apply: Interested candidates should be downloaded the Application form through the University Website link: http://thiruvalluvaruniversity.ac.in/

Arasu Rubber Corporation Ltd Invited for the Post of Chief Accounts Officer

Arasu Rubber Corporation Ltd.
(A Government of Tamilnadu undertaking)
Post Box No:75, Vadasery,
Nagercoil - 629 001.
Kanyakumari District, 
Tamil Nadu.

Name of the Post: Chief Accounts Officer

No. of Vacancy: 01 (UR)

Scale of Pay:Rs.15600-39100+Grade Pay 6600

Age Limit: 35 years

Last Date: 08.05.2015

Educational Qualification: B.Com or M.com degree and ACA or AICWA with 2 to 5 years experience in handling financial matters in a reputed concern.

How to apply: Interested and Eligible Candidates send their Bio-Data along with related documents to the following address.

The Managing Director,
Arasu Rubber Corporation Ltd.,
(A Government of Tamilnadu undertaking)
Post Box No:75, Vadasery,

Nagercoil - 629 001.Kanyakumari District, 
Tamil Nadu.

For more Detail go through the Website Link: http://www.arasurubber.tn.nic.in/

General Studies 18 for TNPSC

 General Studies

1.Which is the number that comes in this sequence 9,8,8,8,7,8,

  1. 5
  2. 4
  3. 8
  4. 6
Answer: (4)

2.Which of the following belongs to the wet forest of Amazon

  1. Lianos
  2. campos
  3. selvas
  4. none of the above
Answer: (3)

3. The word 'workshop' comes into Research from

  1. Engineering
  2. Fiction and drama
  3. Technology
  4. Physics
Answer: (1)

4.Who was called as' The Lion of Punjab'

  1. Bal Gangadhar Tilak
  2. Bhagat Singh
  3. Lala Lajpat Rai
  4. Dadabhai Naoroji
Answer: (3)

5.Kohima is capital of which state?

  1. Manipur
  2. Nagaland
  3. Arunachal Pradesh
  4. Tamil Nadu
Answer: (2)

6.11th Five year plans was titles as

  1. Remoned of Poverty
  2. Growth in the social justice
  3. towards faster and more inclusive growth
  4. Growth in the Equality
Answer: (3)

7. The term nanotechnology was defined by?

  1. ISRO
  2. NASA
  3. Indian Institute of Technology, Madras
  4. Tokyo University of science
Answer: (4)

8. Who in the writer of 'Straight from the Heart'

  1. Kapil Sharma
  2. Kapil Dev
  3. Kapil Sibal
  4. Kapil Naiker
Answer: (2)

9. Speed of sound in Steel is...

  1. 5000
  2. 1500
  3. 4500
  4. 5500
Answer: (1)

10. Sting of a honeybee is modified

  1. Manillal
  2. Labrum
  3. Ovipositor
  4. None of the above
Answer: (3)

Jobs Keywords

+2 (HSC) +2 RESULT 10th Science 2016 6th-Science Aavin Jobs Abroad Jobs Account Assistant Accountant Accounts Accounts Officer Accounts Officer Grade-I Additional Director Additional Manager Admin Executive / Secretary Administration Administration officer Administrative Officer Administrative Officers ADMISSION Admission for P.G Admission for Law ADMISSION FOR STUDY ADMISSION FOR STUDY for B.Ed ADMISSION FOR STUDY for MBBS ADMISSION FOR STUDY for PG ADMISSION FOR STUDY in Agri ADMISSION FOR STUDY in Veterinary ADMISSION FOR STUDY Law ADMISSION FOR STUDY M.Sc and Ph.D ADMISSION FOR STUDY Ph.D ADMISSION FOR STUDY. B.Tech ADMISSION FOR STUDY. M.Tech admission on Central Institute of Psychiatry Aerospace Engineering AGRICULTURAL ENGIEERING Agricultural Marketing Officer AGRICULTURE OFFICER Ahmedabad AIR INDIA Airmen Andaman Andhra Pradesh Andra Pradesh Anganwadi Anna University Annamalai University Answer Keys apprentice Architect Arunachal Pradesh Assam Assistant Assistant Librarian Assistant professor Assistant Accounts Officer Assistant Commissioner Assistant Controller Assistant Engineer Assistant Librarian Assistant Manager Assistant Medical Officer Assistant Officer Assistant or Typing Assistant Ore Dressing Officers Assistant Planner Assistant Professor Assistant Registrar Assistant Specialist ASSISTANT SUPERVISOR Assistant Surgeon Associate Professor Attendan Attendant Attorney Audiometrician Auditor Aviation Bangalore Bank Bank Exam Bank Exam Model Questions Bank Exam Model Questions Dinamalar Bank Exam Questions Bank Job Bank Jobs Bank Note Paper Mill India Private Limited Bank Vacancy Bengaluru. Kernataka Bhojpur Bhojpur District Court Bhojpur District Court Recruitment 2016 Bhopal Bhubaneswar Bihar Biochemist Biology Blacksmith Block Health Statistician Boiler Operators Botanist Botany BSNL Computer Science BSNL Electrical Engineering BSNL Model Question BSTC Rajasthan Cabin Crew Cantonment Board Kamptee Captain Career News Carpenter CBSE +2 RESULT CBSE 10th Result CBSE CTET RESULT CBSE-NET ccu cent Central Electrochemical Research Institute CENTRAL GOVERNMENT JOB CENTRAL GOVT CENTRAL GOVT. INDIA Chandigarh Chattisgarh Chemical Engineer Chemical Engineering Chemist CHEMISTRY Chennai chennai. Chhattisgarh Chief Resource Person Chowkidar Civics Civil Engineer Clerk Cochin Combined Medical Services Examination Commerce Competitive Exams computer Computer Engineer Computer Instructor Computer Operator Computer Science Computer Science and Applications Conductor Conference Constable Construction manager Consultant Contacts Content Executives Contract Basis Contract Basis Obstetrics and Gynaecology Radio-Diagnosis Professor Cook Counsellor CSIR CSIR-NET CTET Curator CURRENT AFFAIRS Current Affairs - 2016 Current Affairs - 2017 Current Affairs - 2018 CURRENT AFFAIRS- 2015 CURRENT AFFAIRS- 2016 CURRENT AFFAIRS- March Daman & Diu Data Entry Operator Data Entry Operator or Trainee Data Input Operator Defence Delhi dental Deputy Chief Accounts Officer Deputy Collector Deputy Commissioner Deputy Engineer Deputy General Manager Deputy Manager Deputy Registrar Deputy Superintendent of Police Development Officer Dinaethal TNPSC dinamalar News Dinamani News Director Directorate of Youth Affairs & Sports Recruitment 2016 District Registrar Doctor Documentation Officer Driver Drver DTP Operator Durwan Economics Economist Editor Electrical & Electronics Engineering Electrical Engineer Electrical Engineering Electrical Supervisor Electrician Electronic Mechanic Engine Fitter ENGINEER Engineering engineering Madhya Pradesh Engineers English Exam Tips Executive Executive Officer Faculty Farm Manager Field Assistant Field Officer Finance Finance Executive Finance Manager Finance Officer Fire and Safety Engineer Fitter Foreign Foreign Job Foreman Forester Free Coaching Free Coaching Class Gandhinagar Garden Mali GATE 2016 GENERAL KNOWLEDGE General Manager General Medicine General Surgery Paediatrics Orthopaedics General Medicine Paediatrics TB & Chest General News General Studies Geography Goa Group 1 Group 2 A Group 8 Group IV Group-I Group-II Group-IV Gujarat Hall Ticket Haryana Havildar Himachal Pradesh Himachal Pradesh Subordinate Services Selection Board History Home Science Horticulture Assistant Hospital Attendant HPSC HSSC Recruitment 2016 Hyderabad Hydrabad icu IIT Madras Important Dates of April Important Dates of May Important Days India India Principal Indian Constitution Indian National Movement Indian Nobel Laureates Indian Space Research Organisation Inspector Inspector of Income Tax Inspector of Income-Tax Instrumentation Engineer Insurance ISRO ISRO Old Questions IT JOBS Itanagar Jailor Jaipur JAM - 2016 Jammu & Kashmir Jarkhant Jet Airways Jharkhand Joint Director Junior Assistant Junior Clerk Junior Engineer Junior Executive Junior Manager Junior Research Fellow Junior Research Fellow Position Junior Residents Junior Resource Person Junior Stenographer Junior Technical Assistant Junior Technician Kamptee Karnataka Kerala kol Kolkata KPSC Lab Assistant Lab Assistant Model Questions Lab Attendant Lab Technician Laboratory Superintendent Laboratory Assistant Labourer Lakshadweep Law Law Officer Lecturer Legal Legal Professional LIBRARIAN Library and Information Science Library and Information Science Paper II Library Assistant lineman lndia Lower Division Clerk Lucknow Luknow M.B.B.S M.Phil Madhya Pradesh Madhya Pradesh Public Service Commission Madras University MADURAI Maharashtra Maharastra Management Management Study Manager Managers Manipur Marine Engineers Marketing Marketing Executive Marketing Officer Master Degree Programme Material Inspector Mathamatics Mathematics MBA MBBS MCA Mechanic Mechanical Engineer Mechanical Engineering Mechanical Engineering Electronic & Communication Engineering Computer Science & Engineering Architecture Mathematics Mechanical Engineering Electronic & Communication Mathematics Medical Medical Officer Medical Specialist Meghalaya Microbiologist Military Hospitals Mizoram MRB MTS Mubai Multi Tasking Staff Mumbai Muscat Mysuru Nagaland Nagpur NECET Test NEET NEET 2017 Model Questions New Delhi NIMCET-2015 Noida Nurse Nurses Odisha Odsha Office Assistant Office Helper Office Supervisor Officer Officers Online Quiz Orissa Orthopaedics Obstetrics and Gynaecology Radio-Diagnosis General Surgery Paper - I Paper - II Paper III PASAA Pathankot Patna Pattern Maker Peon Pharmacist Pharmacology phd study in Central Institute of Psychiatry Physical Education Physical Instructor PHYSICS Physiotherapist Placement Officer Plant Engineer Plumber Plumper Police Police Previous Questions Political Science Pondicherry POST Postal Assistant PREVIOUS QUESTIONS Principal PRIVATE JOBS Private Secretary Probationary Officers Production Engineer Professional Assistant Professor Professor Assistant Professor Programmer Coordinator Project Assistant Project Assistants Project Associate Project Director Project Manager Project Officer Publication Assistant Puducherry Pump attendant Pune Punjab Purchase Officer Quiz Radiologist Railway Jobs Rajasthan Rajasthan Public Service Commission Ranchi Ranger Reader Receptionist Receptionist Gr-III Ref. & AC Registrar Research and Development Research Assistant Research Associate Research Fellow Research Officer Resident Engineer Resident Medical Officer RESULT RRB RRB Model Question Safaikarmachari Safaiwala Sample Questions SBI Jobs Scholarship School Education News Science Science Studies Scientific Assistant Scientific Officer Scientist Scientist Assistant Secretary Section officer Security Security Commander Security Officer Semi Skilled Jobs Senior Assistant/Personal Assistant Senior HRD Officer Senior Manager Senior Officer Administration officer Senior Radio Technician Senior Residents Senior Residents and Junior Residents Senior Resource Person Senior Scientific and Technical Officer Senior Technical officer SET Exam Shimla Sikkim Social Worker Solar Energy Corporation of India Soldier SPECIAL DRIVE RECRUITMENT Specialist Sr. Administrative Officer SSC SSC EXAM SSLC SSLC Results Staff Nurse Staff Nurses Staff Selection Commission STATE GOVT. STATE GOVT. JOBS STATE GOVT. Officer Statistician Stenographer Store Assistant Store Keeper Store Superintendent Superintendent Supervisor Surveyor Syllabus System Analyst Tahsildar Tailor Tamil tamil nadu Tamilnadu Tamilnadu Govt. Aided Posts Tamilnadu Jobs Tax Assistant Taxation Officer Teacher Teaching Teaching Aptitude Technical Technical Assistant Technical Officer Technician Telangana Tester TET Thiruvananthapuram TN Ration Shop Posts TN-MBBS TNPSC TNPSC Jobs TNPSC Previous Question Paper TNSET TNSET - Results Tradesman Tradesmen Mate Trainee Translator TRB TRB Annual Planner Tripura Turner tutor Typist UGC - NET Union Public Service Commission Unique Identification Authority of India Upper Devision Clerk UPSC UPSC PREVIOUS QUESTIONS UPSC. Drug Inspector Uttar Pradesh Uttarkhand VAO VAO Model Questions Veterinary Assistant Surgeon Walk-in-Interview Watchmen waterfalls in South India Web Master Welder West Bengal West Bengal PRIVATE JOBS West Bengal Public Service Commission WHAT TODAY Who's Who Wireman Workshop Workshop & Seminars / Conference Yoga Teacher Zoology பொதுத் தமிழ்